De vertragingen bij de levering van grondstoffen verlengen onze levertijden aanzienlijk.
Klik hier voor het laatste nieuws.

De vertragingen bij de levering van grondstoffen verlengen onze levertijden aanzienlijk.
Klik hier voor het laatste nieuws.

€ - EUR
€ - EUR
U bent ingelogd met het account: - Wijzig uw account

Kantoren Access

Inspiratie type : Projecten Gepubliceerd op: 2021-08-31

Het sisaleffect, de lichtgrijze kleur en de plaatsing in tegels van de referentie Be Natural Sea Foam geven deze kantoren een elegante, hartelijke sfeer. Architectenbureau : Nouvelle Vague Foto : ©Nouvelle Vague

Dee inspiraties kunnen u interesseren
  • Hoofdkantoor Pro-Fermetures
    AURAY, FRANKRIJK

    Pro-Fermetures, een grote onderneming in renovatie in het zuiden van Bretagne, heeft zijn nieuwe hoofdkantoor gevestigd...

  • Hôtel Le Cannonier
    GRAND-BAIE, ILE MAURICE

    Toepassing van de geweven vinylvloer in het Beachcomber Golf Resort & Spa op Île Maurice. Foto : ©Clyde Koa...

  • Museum Le lieu du Design
    PARIJS, FRANKRIJK

    Binnen deze culturele ruimte, toepassing van de geweven vinylvloer met de referenties Be Easy. Architectenbureau :...

  • Emporio Armani
    DUBAI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

    In het kader van de ingebruikstelling van de nieuwe corners heeft de Amporio Armani Junior-lijn gekozen voor blauw- en...

  • Hôtel Ibis
    DUITSLAND

    Plaatsing in dambordmotief werd toegepast in de kamer van dit Ibis-hotel in Duitsland. Hier worden subtiele...

  • Hotel Le Balamina
    PORTO VECCHIO, FRANKRIJK

    Dit is de hotelkamer van hotel Le Balamina in Porto Vecchio. Dit project is door onze distributeur Pro Colors uitgevoerd...

  • Tandheelkundige kliniek
    MADRID, SPANJE

    Inrichting van de tandheelkundige kliniek in Madrid, Spanje met de referenties Be Easy. Foto : ©Victor Lopez...

  • Kantoor 7N
    WARSCHAU, POLEN

    Inrichting van het kantoor van 7N in Warschau in Polen met de Be Tweed-collectie. Architectenbureau : 7N...

  • Cultureel centrum Le Labo
    CAMBRAI, FRANKRIJK

    De sublieme vloerbedekking van dit architecturaal geheel, een cultureel hoogtepunt in de communauté d'agglomération...

  • Hoofdkantoor Dickson Constant
    WASQUEHAL, FRANKRIJK

    De Be Easy-collectie geplaatst in visgraatmotief, in de Pôle Innovation van de kantoren van Dickson Constant....

  • ICEX
    MADRID, SPANJE

    Toepassing in de Spaanse instelling voor buitenlandse handel door onze distributeur ONSPACE met de referentie Be Easy....

  • Kantoren Public Adress
    LILLE, FRANKRIJK

    Toepassing in communicatiebureau Public Adress met de referentie Be Easy Moon Shadow. Foto : ©Cédric...

  • Design à la Plage
    Studio 5.5 heeft Dickson® geselecteerd voor de opstelling van de tentoonstelling ‘Design à la Plage'.

    In de sfeer van de architectuur van La Grande Motte heeft Studio 5.5 een collectie objecten ontworpen op basis van...

  • Hôtel Ibis Caluire Lyon
    Frankrijk - Architect: Didier Knoll - Plaatsing: Asymptote - Productie en ontwerp: Prodotti - Drukwerk: ARTAMIS voor SOGEFAB / Renov & Refresh

    De verticale zonnegordijnen met SWK6 INK-opdruk in een thema rond muziek laten het licht door en zorgen voor een warme...

  • Bureaux Ellipse
    NICE, FRANKRIJK

    Deze onderneming is gespecialiseerd in de inrichting van kantoorruimtes en heeft gekozen voor de collecties Mirage,...

  • CAPEB Rhône-Alpes
    LYON, FRANKRIJK

    Corinne Faivre heeft twee referenties uit de Cosmos-collectie gekozen voor de inrichting van de nieuwe vergaderruimte...

  • Nielson - Ongebruikelijke inzet van strepen en een maximaal architecturaal effect
    Juanita Nielsen Community Centre is een gemeentelijk centrum in Sydney, in Australië. De renovatie is doordacht door de architect Neeson Murcutt, in samenwerking met de stad Sydney.

    Voor dit project is het doek Orchestra Block Stripe Noir C022 van Dickson op een ongebruikelijke manier gemaakt voor een...

  • Le Drugstore Parisien
    PARIJS, FRANKRIJK

    Om aan te sluiten bij zijn filosofie van een unieke, trendy locatie heeft Le Drugstore Parisien zijn vloer bekleed met...